HOOFDGERECHT  



 
Bij de hoofdgerechten zijn 3 soorten warme groenten,
gratinaardappelen of kroketjes en extra saus inbegrepen.
 



 
Prins orloffgebraad ( varken )
Prins orloffgebraad ( kalkoen )
Haantje in rode wijn
( Ardeens ) varkenshaasje 'Zingara'
( Ardeens ) varkenshaasje 'archiduc'
( Ardeens ) varkenshaasje 'peperroom'
( Ardeens ) varkenshaasje 'oesterzwamsaus'
Ardeens varkensgebraad 'oesterzwamsaus'
Kalkoenfilet 'grand-mère'
Kalkoenfilet  'sinaasappelsaus'
Kalkoenhammetje 'archiduc'
Kalkoenhammetje 'jagersaus'
Parelhoenboutjes met witte druivensaus
Parelhoenfilet 'fine champagne'
Parelhoenfilet met pimpernoot
Eendenborst met sinaasappelsaus
Eendenborst met rode portosaus met bosvruchten
Medaillon van konijn 'grand-mère'
Medaillon van konijn met bruine pepersaus
Hazenrug met mosterdsaus
Hazenrug 'harlekijn'
Reerug met truffelsaus
Hertekalf 'demi-deuille'