 |
|
HOOFDGERECHT |
|

|
|
Bij de hoofdgerechten zijn 3 soorten warme groenten, gratinaardappelen of kroketjes en extra saus inbegrepen. |
|

|
|
Prins orloffgebraad ( varken ) |
|
|
Prins orloffgebraad ( kalkoen ) |
|
|
Haantje in rode wijn |
|
|
( Ardeens ) varkenshaasje 'Zingara' |
|
|
( Ardeens ) varkenshaasje 'archiduc' |
|
|
( Ardeens ) varkenshaasje 'peperroom' |
|
|
( Ardeens ) varkenshaasje 'oesterzwamsaus' |
|
|
Ardeens varkensgebraad 'oesterzwamsaus' |
|
|
Kalkoenfilet 'grand-mère' |
|
|
Kalkoenfilet 'sinaasappelsaus' |
|
|
Kalkoenhammetje 'archiduc' |
|
|
Kalkoenhammetje 'jagersaus' |
|
|
Parelhoenboutjes met witte druivensaus |
|
|
Parelhoenfilet 'fine champagne' |
|
|
Parelhoenfilet met pimpernoot |
|
|
Eendenborst met sinaasappelsaus |
|
|
Eendenborst met rode portosaus met bosvruchten |
|
|
Medaillon van konijn 'grand-mère' |
|
|
Medaillon van konijn met bruine pepersaus |
|
|
Hazenrug met mosterdsaus |
|
|
Hazenrug 'harlekijn' |
|
|
Reerug met truffelsaus |
|
|
Hertekalf 'demi-deuille' |
|
|